martes, 9 de junio de 2020

La llibreria el Tinter ja és una realitat

Aquest dissabte 6 de juny finalment el Tinter va poder obrir les portes a la plaça de la Pedrera número 1 de la Pobla de Segur. Després de nombrosos entrebancs derivats de la crisi de la Covid-19 i la situació de confinament, la llibreria-espai literari ja és per fi una realitat. Estem contents perquè dissabte van ser moltes les persones que ens van venir a saludar, a encoratjar-nos, a felicitar-nos i a fer les primeres compres. 

També estem molt agraïts als mitjans de comunicació que s'han fet ressò de la nostra obertura, com ara Viure als Pirineus, Pallars Digital, Segre, Ràdio Tremp o el diari Ara. També a tothom que a través de les xarxes socials ens ha felicitat i encoratjat a tirar endavant, tot i les dificultats del moment. 

El nostre objectiu, i pel qual treballarem dins de les nostres possibilitats, és aportar el nostre granet de sorra en l'àmbit cultural a la Pobla de Segur i el Pallars, ajudar a potenciar i promocionar l'edició i els autors pirinencs i organitzar activitats lligades amb el plaer de la lectura. Des d'ara i esperem que durant molts anys, ens trobareu a la plaça de la Pedrera, 1, de la Pobla de Segur, cada dia, de dilluns a dissabte, de 10 a 14h i de 17 a 20h. 

A banda d'atendre-us presencialment a la llibreria en aquest horari, seguirem fent com aquests darrers dies i si teniu comandes a fer-nos, ens les podeu seguir fent arribar a info@eltinter.cat i al 618241722.


No hay comentarios:

Publicar un comentario